← Postings

Neix WindowSight, una startup de capital 100% català que aspira a ser l’Spotify de l’art

19 noviembre 2020 - WindowSight SL

L’Startup catalana llança la plataforma amb més 5.000 obres d’arts de més de 200 artistes d’arreu del món.

La plataforma WindowSight es troba des d’avui disponible a tots els usuaris que vulguin descobrir una nova manera de viure l’art. Amb l’objectiu de donar accés il·limitat a artistes d’arreu del món, aquesta Startup catalana ha posat l’enginy i la tenacitat durant els últims tres anys en conceptualitzar, dissenyar i crear l’Spotify de l’art.
L’aplicació mòbil, que es troba disponible a App Store i Google Play i ha comptat amb una fase beta de prova, es sincronitza amb qualsevol Smart TV per reproduir obres en alta qualitat i donar als artistes una nova manera de monetitzar la seva obra. Un consum nou i revolucionari que s’entronca amb el corrent de democratitzar les obres d’art i fer-lo més accessible al públic universal.
Els usuaris poden escollir una subscripció Free o Premium, que els dona modalitats diferents de visualitzacions. Per la seva banda, els artistes perceben una retribució pel temps de visualització de les seves obres. WindowSight no només es configura com a plataforma d’Streaming sinó que també pretén esdevenir una comunitat artística on creadors i consumidors interactuïn i es donin suport.

Pots subscriure’t i tenir més informació a través de la nostra pàgina web https://windowsight.com/ , i també podràs seguir el nostre llançament en directe al nostre intagram.com/windowsight .